Buscar
Mostrando ítems 1-6 de 6
Implementación de un prototipo de alarma de parto bovino para la finca Jaicar
(Instituto Tecnológico de Costa Rica, 2018)
This report presents the design and implementation of a prototype to detect typical patterns of movement in cows close to give birth and generate an alarm based on that data. A contraction detector algorithm is presented, ...
Sistema de Gestión de Cédulas de Aplicación de Insumos Agropecuarios
(Instituto Tecnológico de Costa Rica, 2018)
Information technologies promote improvements in the field of commercial production
by transforming practices and work to increase accuracy and simplify processes. In the
case of companies in the commercial agricultural ...
Evaluación del efecto de dos productos promotores del enraizamiento en la calidad de almácigo de Café (Coffea Arabica L. Cv. Obatá), en Naranjo, Alajuela, Costa Rica
(Instituto Tecnológico de Costa Rica, 2018)
This study evaluated the quality of coffee seedling plants in response to the application of rooting promoters (Green Sol 48® and Green Sol 70® from BioAgro®), at three different doses each. The variables used as response ...
Modelo para la Identificación y Reducción de la Huella de Carbono de una Cadena de Suministros Industrial
(2018)
The increment of greenhouse gases is the main cause of climate change. Worldwide regulatory pressure regarding their emission has been increasing in late years. Though Costa Rica is not a significant emitter, it is seeking, ...
Propuesta de interpretación ambiental y turística para el sendero elevado y la torre de avistamiento del Refugio Nacional de Vida Silvestre Mixto Caño Negro
(Instituto Tecnológico de Costa Rica, 2018)
El siguiente documento presenta la propuesta de una rotulación interpretativa y administrativa aplicando los principios de la Interpretación Ambiental para el Refugio Nacional de Vida Silvestre Mixto Caño Negro (RNVSMCN), ...
Estudio poblacional y alternativas de control para el nematodo nodulador en tomate (solanum lycopersicum l.) en la zona occidental de Costa Rica
(Instituto Tecnológico de Costa Rica, 2018)
Between 2012 and 2015, the natural extracts of hot pepper (Capsicum annun), queen of the night (Brugmansia), vegetal extract formulated of flower of dead (Tagetes patula) (80 SL), a commercial product based on marine algae ...